fbpx

Sthlm Food & Wine – Vinsmart summerar uppskattad mässa

Vi är glada och nöjda efter att ha genomfört årets upplaga av Sthlm Food & Wine på Stockholmsmässan i Älvsjö. Rekordmånga vinentusiaster gästade Vinsmarts monter, där Nicke Tuomlea höll vinprovningar från scenen. En fullsatt Master Class med Michel Jamais stod också på programmet, liksom massor av serverade glas vin i Vinsmarts bar. Hela 22 380 personer hade köpt biljett till just Sthlm Food & Wine under de tre mässdagarna – roligt och givande för alla medverkande!

Nedan hittar du en färsk video från mässan, klicka och ta del av den. Vill du veta mer, få detaljerad statistik eller annan typ av summering? Kontakta oss så fixar vi det!

Dela:

Kontakta oss

Joanna LeBlanc, 0708 472210 joanna@spinthebottle.se 

Johan Sjökvist, 0727 110225 johan@spinthebottle.se 

Niclas Tuomela, 0766 399715 niclas@spinthebottle.se