fbpx

Vinsmart Live intar scenen på höstens stora mässor

Vinsmart Live med en kompletterande Vinsmartbar är tillbaka. Du hittar vårt uppskattade, effektiva koncept på flera stora dryckesmässor under hösten. Vi tar även mässornas scener i besittning och genomför ett tiotal underhållande, praktiska och utbildande provningar med fokus på mat och vin i kombination. Upp till 80 personer deltar i varje provning och lägg därtill rejäl publik. Delar av Vinsmarts provningar klipps dessutom ner till tittarvänliga avsnitt för extra lång livslängd på Youtube.

På höstens mässor erbjuder vi partnerplatser i provningarna på stora scenen med upp till 800 provningsdeltagare, stark närvaro i den stora Vinsmartbaren och på Sthlm Food & Wine erbjuds även fördjupande Masterclass-provningar.

• Örebro Vinmässa – 16-17 september – 4500-5000 besökare
• Skara Ost & Vinmässa – 23-24 september – cirka 6000 besökare
• Sthlm Food & Wine – 11-13 nov – cirka 15 000 besökare

Vi erbjuder delaktighet med ett av fyra viner i nio fysiska Vinsmart-provningar  – totalt cirka 600-800 deltagare (60-80 per provning). En av de fysiska provningarna sänds som en special via Vinsmart TV, utöver deltagandet på plats. Vinsmart-programmen har lång livslängd och hög räckvidd, med mellan 30- till 70 000 strömstarter två månader efter premiärtillfället.

Vi erbjuder även delaktighet med ett av fyra viner i en fysisk provning i Vinsmart Academy från stora scenen som även paketeras om till Vinsmart Academy Special för YouTube  – utöver deltagandet på plats. Vinsmart Academy-programmen har lång livslängd, med mellan 20 till 40 000 strömstarter två månader efter premiärtillfället.

PARTNERSKAPSMÖJLIGHETER

VINSMART LIVE PÅ STORA SCENEN
• 8 provningar på plats
• Cirka 600-700 provningsdeltagare på mässan
• Totalt fyra medverkande viner

VINSMART-TV – LIVESÄND FREDAGSPROVNING FRÅN RESP MÄSSA
• Cirka 100 deltagare på plats, cirka 500-1000 deltagare digitalt
• Sänds på FB och redigeras till ett Vinsmart Special på YouTube   
• Ett (1) vin ”äger” hela sändningen

VINSMART ACADEMY
• 1 liveprovning på plats med ca 60-70 deltagare
• Medverkan som ett av tre viner i Vinsmart Academy-program på YouTube
• Totalt tre medverkande viner

VINSMART-BAREN
• Stark närvaro i baren som ett av max sju viner
• Ingår för de fyra medverkande vinerna på Vinsmart Live
• Ingår för de tre medverkande Vinsmart Academy-vinerna

VINSMART ACADEMY MASTER CLASS – TVÅ PROVNINGAR PÅ PLATS I STHLM
• Cirka 80 provningsdeltagare på mässan
• Totalt sex medverkande viner

Dela:

Kontakta oss

Joanna LeBlanc, 0708 472210 joanna@spinthebottle.se 

Johan Sjökvist, 0727 110225 johan@spinthebottle.se 

Niclas Tuomela, 0766 399715 niclas@spinthebottle.se